У початок

Orlen Lietuva відновив залізничні відправлення пального з «Моцкави»

Литовський виробник палива Orlen Lietuva відновив залізничні постачання палива в Україну, свідчать дані Консалтингової групи «А-95». Перший потяг із бензином було доправлено 21 серпня.

Загалом станом на 25 серпня в Україну було відправлено 5,8 тис. тонн бензину. Відвантаження дизельного пального у вагонах поки що не почалися.

Тимчасове припинення залізничних відвантажень палива з Литви зумовлено проведенням реконструкції залізничного термінала «Моцкава», власником якого є Orlen Lietuva. Через це обсяги залізничних відправлень бензину й дизпального за 25 днів серпня скоротилися в чотири рази.

Протягом серпня компанія проводить роботи з розширення пропускної спроможності термінала з 90 до 170 тис. тонн бензину й дизельного пального. У результаті буде забезпечено стабільне постачання палива на український ринок, значно збільшаться експортні потужності залізниці Orlen Lietuva й посилено гнучкість усієї групи Orlen у регіоні.

З початку року обсяги залізничних відвантажень бензину й дизельного пального Orlen Lietuva на український ринок становили 238 тис. тонн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти