У початок

Онлайн-марафон: раніше за Санту!

Також є російською мовою

Усі учасники професійного онлайн-марафону «Консалтингової групи «А-95» отримають пам'ятні сувеніри, призи й подарунки від спонсорів і організаторів.

«Уперше в історії проведення наших заходів ми будемо так близько до новорічних свят. Ми не можемо й не хочемо втратити шанс привітати наших партнерів, учасників і спікерів, без подарунків не залишиться жоден з «марафонців»!» – заявив директор «Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

За словами організаторів, усі учасники онлайн-марафону отримають ексклюзивні фірмові футболки Fuck Fuel Economy Party 2020. Також протягом онлайн-марафону буде проведено кілька розіграшів цінних призів від «Консалтингової групи «А-95» і партнерів заходу.

На цей час відомо, що в ході онлайн-конференції LPG Ukraine буде розіграно панно In LPG we trust. Цей настінний елемент дизайну ручної роботи прикрасить оселю будь-якої людини, пов'язаної зі скрапленим газом.

Інформацію про сувеніри для розіграшу серед учасників Petroleum Ukraine і «Бітум: постачання і технології» організатори не розкривають, відзначаючи лише, що це будуть унікальні речі.

Конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня – «Бітум: постачання і технології 2020»,

16 грудня – LPG Ukraine 2020 року,

17 грудня – Petroleum Ukraine 2020.

Усі конференції відбудуться на платформі Zoom. Реєстрацію відкрито на сайті «Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти