У початок

Онлайн-марафон «Консалтингової групи «А-95» – на YouTube!

Також є російською мовою

Усі сесії онлайн-марафону «Консалтингової групи «А-95» можна переглянути на youtube-каналі enkorr. Записи згруповано у відповідний плейлист, і вони доступні всім для вільного перегляду за адресою.

«Це був дуже динамічний і успішний захід. Ми отримали величезне задоволення від спілкування з численними гостями й учасниками конференцій і вирішили поділитися цим зарядом енергії з усіма бажаючими, хто з тих чи інших причин не зміг доєднатися до онлайн-трансляції», – заявив директор «Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

Онлайн-марафон відбувся 15-17 грудня, охопивши три заходи: семінар «Бітум 2020: постачання і технології», а також конференції Petroleum Ukraine і LPG Ukraine. Під час марафону з доповідями виступили понад 35 спікерів.

На кожен захід зареєструвалося понад 150 делегатів, а кількість глядачів онлайн-трансляцій досягала 140 чоловік.

Партнерами марафону виступили найбільші національні постачальники нафтопродуктів – «Укртатнафта», Wexler Group і «Білоруська нафтова компанія». Заходи також підтримали компанії OKKO, WOG, Gestalt, Shebel, Barrel Dash, «Альянс Енерго Трейд», «Нафтобітумний завод», «Сок Трейд» і «Лінік Україна».

Конференції «Консалтингової групи «А-95» – центральні публічні події й наймасовіші форуми ринків світлих нафтопродуктів, скрапленого газу і бітуму. Petroleum Ukraine відбувається з 2009 р, LPG Ukraine – з 2010-го, «Бітум: постачання і технології» – з 2019 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти