У початок

Онлайн-марафон «Консалтингової групи «А-95»: кава, кекс і рок-н-рол!

Також є російською мовою

Традиційні кава-паузи й обідні перерви під час проведення онлайн-марафону «Консалтингової групи «А-95» буде заповнено ефіром музично-гумористично-пізнавального каналу «А-95 ТВ».

«Вірус став між нами, та ми все одно вріжемо рок у цій дірі!» – заявив ведучий «А-95 ТВ» Артем Жаворонков, який запам'ятався гостям галасливої ​​вечірки Fuck Fuel Economy Party, що відбулася в рамках Petroleum Ukraine 2019.

Ефіри «А-95 ТВ» будуть наповнені оригінальним контентом, який включить у себе відео-звіти про заходи «А-95», розповіді про історію й новини світу музики, композиції легендарних виконавців і навіть живі виступи рок-групи Артема Жаворонкова.

«Повноцінно замінити бесіду зі старим другом під каву в комфортному лобі п'ятизіркового готелю навряд чи вийде. Але й нудьгувати ми вам не дамо! «Лебединого озера» в перервах нашого марафону ви від нас не дочекаєтеся!» – каже Артем Куюн, модератор конференції LPG Ukraine.

Як повідомляв enkorr, конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня – «Бітум: постачання і технології 2020»,

16 грудня – LPG Ukraine 2020 року,

17 грудня – Petroleum Ukraine 2020.

Всі конференції відбудуться на платформі Zoom. Реєстрацію відкрито на сайті «Консалтингової групи А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти