У початок

Онлайн-марафон: бітум збирає професіоналів!

Також є російською мовою

15 грудня 2020 року семінар «Бітум: технології і постачання» відкриє онлайн-марафон «Консалтингової групи «А-95», до якого ввійдуть також конференції Petroleum Ukraine і LPG Ukraine. Сьогодні на сайті організаторів було опубліковано проєкт програми заходу.

Спонсорами семінару стануть «Альянс Енерго Трейд» і виробниче унітарне підприємство «Нафтобітумний завод».

Першу панель семінару буде відведено під підбиття підсумків програми «Велике будівництво» у 2020 році й планам на 2021 рік. Очікується, що на сесії виступить глава «Укравтодору» Олександр Кубрак, а також Артем Безуглий, глава Державного дорожнього науково-дослідного інституту ім. М.П. Шульгіна, який надає семінару офіційну підтримку.

Організатори планують включення з главами двох найбільших галузевих асоціацій, які об'єднують постачальників товарів і послуг для дорожнього будівництва, – Національної асоціації дорожників України та Всеукраїнської дорожньої асоціації.

Про ключові тенденції світового ринку бітуму розповість резидент головного британського офісу Міжнародного агентства Argus Media Альфонсо Беррокал (Alfonso Berrocal). Доповідь глави «Консалтингової групи «А-95» Сергія Куюна буде називатися «Перший мільйон: як встановлюються бітумні рекорди». Її буде присвячено описові виходу ринку України на рекордний в його історії обсяг дорожніх бітумів.

Традиційно широкою буде панель, відведена виробникам бітумів, які цього року працювали на межі своїх можливостей. Білоруські НПЗ, «Укртатнафта», Нафтобітумний завод – ці ключові постачальники розкажуть про цей непростий рік і позначать перспективи на 2021 рік, який може стати ще продуктивнішим. Компанію їм складе Іван Копинець з УкрдорНДІ, що бере безпосередню участь у розробленні нормативної бази щодо якості бітумів.

Завершать роботу семінару виробники автоцистерн – досвідчений одеський «Еверласт» і новачок з Івано-Франківська BARREL DASH, який днями виштовхнув за ворота заводу свого «бітумного» первістка.

«Це буде справжнє свято для професіоналів ринку, які будують тисячі кілометрів доріг і виступили справжнім драйвером економіки України в цей складний період. Цієї зустрічі ми чекали довгих 9 місяців, коли через карантин були змушені скасувати проведення заходу 16 березня», – заявив директор «Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

Реєстрацію на семінар «Бітум: постачання і технології 2020» уже відкрито на сайті організаторів.

«Альянс Енерго Трейд» – один з найбільших трейдерів бітуму в Україні з часткою до 25% від національного споживання. Розвиває вертикально-інтегровану модель бізнесу в сфері дорожнього будівництва – від постачання бітумом та іншими будівельними матеріалами й до будівельних підрозділів. У 2020 році компанія відкрила для себе імпорт бітуму морем.

УП «Нафтобітумний завод» – один із найбільших білоруських виробників з 20-річною історією, що спеціалізується на виробництві й реалізації бітумної продукції. Сьогодні це модифікований дорожній бітум, будівельний і покрівельний бітум, бітумні мастики, бітумні емульсії різних марок і новий продукт – ВБК (в'яжуче бітумне комплексне). Значну частину своєї продукції завод експортує в Україну.

ДерждорНДІ, що входить у структуру «Укравтодору», – головне науково-дослідне відомство з питань будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг і транспортних споруд, головна організація з питань ціноутворення в дорожньому господарстві.

Перший семінар «Бітум: постачання і технології» відбувся 1 березня 2019 року і зібрав понад 120 учасників з числа виробників, постачальників бітумів, дорожньо-будівельних організацій, чиновників. У заході взяли участь усі основні виробники бітуму, що постачається в Україну, – «Білоруська нафтова компанія», «Укртатнафта», PKN Orlen, «Укргазвидобування». Найбільші трейдери «Белзарубіжторг», «Альянс Енерго Трейд», «Кантарелл Україна», «Бітекс», «Термінал МК» і багато інших.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти