У початок

Окупанти погрожують АЗС штрафами на захоплених територіях Запоріжжя

Так звана влада Запорізької області пообіцяла карати паливних операторів за необґрунтоване завищення гранично допустимих цін при роздрібному продажі палива. Про це з посиланням на заяву заступника голови окупаційного «уряду» Запорізької області з економіки андрія козенка повідомляють росЗМІ.

«Я вчора був в інших населених пунктах, був у Василівці, був у Дніпрорудному і звернув сьогодні увагу на тих операторів, які працюють на цих автозаправних станціях, на неприпустимість завищення цін, попередив, якщо будуть факти завищення цін, ми скасовуватимемо тимчасову адміністрацію, будемо складати адмінпротоколи», – заявив козенко.

Він нагадав, що в регіоні окупаційна «влада» встановила гранично допустимі ціни на пальне, й пообіцяв жорстко слідкувати за цим.

«Неприпустимо, щоб ціна на пальне була вищою, ніж затверджена гранична роздрібна ціна у нас у Запорізькій області. Тому за цим ми жорстко слідкуватимемо, контролюватимемо і каратимемо порушників», — додав заступник голови окупаційного регіонального уряду.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти