У початок

«Око за око»: на Sharks накопичено вже 183 млн

За неповних три місяці мережа АЗК ОККО зібрала понад 183 млн грн, яких вистачить на придбання вже 14 розвідувальних безпілотних комплексів Shark. Інформація про це є на офіційній сторінці компанії.

Потрібних 182 млн грн уже зібрали у рамках ініціативи мережі АЗК ОККО і благодійного фонду «Повернись живим».

«Гуртом нам під силу зробити велику справу. Літр Pulls'a помсти до літра, донат до донату – і вже маємо 14 розвідкомплексів – зазначає прес-служба мережі на сторінці компанії у Facebook.

Нагадаємо, механізм накопичення коштів на розвідкомплекси такий: PULLS помсти у бак або донат за qr-кодом на стаканчику чи на сайті https://charity.okko.ua».

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, стартувала з 1 листопада. За тиждень накопичили гроші на перший комплекс, під Новий рік – уже на 10 новітніх БПЛА. На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже є 183 007 132 грн – і ця цифра росте на очах.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Як ми вже повідомляли, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

«Тримаймося купи і акумулюємо на наступний 15-й Shark!» – додають у компанії. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти