У початок

«Око за око 2»: сили ТрО отримають зброї на 400 млн грн

У межах ініціативи «Око за око 2», яку завершено 10 грудня, на зброю для підрозділів територіальної оборони зібрано 400 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі організатора проєкту – мережі АЗК ОККО.

«10 грудня мережа ОККО і фонд «Повернись живим» оголосили про завершення спільного проєкту  «Око за око 2. Озброїмо ТрО до зубів». Усі заплановані 400 млн грн на зброю для підрозділів територіальної оборони зібрано. За частину коштів уже придбано й передано до війська всю партію з 200 крупнокаліберних кулеметів і першу партію мінометів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом у межах ініціативи «Око за око 2» передбачено забезпечити сили ТрО мінометами калібру 82 мм у кількості 300 одиниць, кулеметами (200 одиниць) і гранатометами 40 мм (100 одиниць). Зброю має отримати кожна із 31 бригади територіальної оборони, які сформовано в Україні.

«Дякую всім, хто заправлявся нашим Pulls`ом помсти і долучився до ініціативи. Ці кошти вже працюють на нашу перемогу. Передавати наступні партії зброї будемо в міру виготовлення, – звіт за нами. Крім того, разом із «Повернись живим» уже готуємо потужну нову хвилю – «Око за око 3», – прокоментував подію СЕО ОККО Василь Даниляк.

Нагадаємо, це вже друга ініціатива компанії й фонду з метою військово-технічного забезпечення ЗСУ. У рамках першої було закумульовано 325 млн грн на закупівлю 25 розвідувальних комплексів Shark. У рамках другої, яка завершилась наразі, – 400 млн грн на 600 одиниць піхотного озброєння для ТрО. На підтримку кожної з цих ініціатив  мережа ОККО передавала по 1 грн з кожного проданого літра пального марки Pulls.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти