У початок

«Око за око–2»: ОККО зібрала перші 50 млн грн на зброю для ТрО

На закупівлю зброї для територіальної оборони уже зібрано перших 50 млн грн із 400 млн необхідних коштів. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як повідомляв раніше enkorr, проєкт «Око за око–2. Озброїмо ТрО до зубів» стартував 11 квітня. У компанії зазначають, що станом на зараз завдяки йому вдалося закумулювати 50 млн грн на закупівлю зброї для сил територіальної оборони з необхідних 400 млн грн.

Нагадаємо, ініціатори проєкту – мережа ОККО і фонд «Повернись живим» – ставлять собі за мету повністю закрити нагальну потребу усіх підрозділів ТрО, а це 31 бригада, в автоматичних гранатометах, крупнокаліберних кулеметах і мінометах.

«Загалом буде придбано 100 гранатометів (УАГ-40), 200 кулеметів (ДШК) і 300 мінометів калібру 82 мм. Усе це –  основна зброя піхоти, яка допоможе бійцям територіальної оборони на фронті ефективніше захищати свої позиції і йти у наступ. Зброю передаватимуть бригадам ТрО партіями в міру виготовлення і доставки», – кажуть в ОККО.

Механізм накопичення коштів – такий же, як і для розвідувальних безпілотних комплексів Shark, на які було зібрано 325 млн грн: на зброю для ТрО АЗК ОККО перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального PULLS 95/Diesel. Крім того, перевести бажану суму можна і на спецрахунок фонду «Повернись живим».

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні та мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти