У початок

ОККО з Державним центром зайнятості підписали меморандум про співпрацю

Мережа АЗК ОККО й Державний центр зайнятості (ДЦЗ) підписали меморандум про співпрацю, мета якого взаємовигідно скоординувати діяльність на ринку праці України. Про це йдеться у прес-релізі компанії, який є у розпорядженні enkorr.

Як зазначають у прес-службі мережі АЗК, сторони переконані, що їхнє партнерство здатне стати прикладом ефективної співпраці великого приватного бізнесу й державної влади у розв’язанні однієї з найактуальніших проблем – забезпеченні українців стабільною роботою й гідними умовами праці у нинішній складній економічній ситуації. 

«Наша компанія – один з найбільших роботодавців в Україні. У нас зайнято понад 10 тис. людей в усіх регіонах держави. І від початку повномасштабного вторгнення ми не скорочували штат, не знижували зарплати і жодного дня не припиняли процеси рекрутингу», – каже HR-директор ОККО Євгенія Кузьминська.

З її слів, цілі ОККО й ДЦЗ багато в чому співпадають. «Завдання центрів зайнятості – боротися з безробіттям і забезпечувати громадян якісними вакансіями. Ми ж готові запропонувати пошукувачам роботи офіційну зарплату, соціальний пакет і можливості кар’єрного росту. Тож наше партнерство уже дає результати», – додала Кузьминська.

Як повідомили у компанії, тісно співпрацювати з Державним центром зайнятості мережа ОККО розпочала з жовтня 2023 року. А станом на кінець листопада понад 300 чоловік у різних областях України відгукнулися на вакансії за спрямуванням регіональних центрів зайнятості. 15 із них уже працевлаштовано на посади операторів і молодших операторів АЗК. Ще кілька десятків перебувають у процесі проходження співбесід чи медоглядів. 

Меморандум з-поміж іншого передбачає й регулярний обмін інформацією між ДЦЗ та ОККО у сфері розвитку людського капіталу, підбір кваліфікованих кадрів для укомплектування вільних робочих місць роботодавця, проведення спільних заходів, як-от конференцій, семінарів, «круглих столів», виставок, інформаційних кампаній, спрямованих на досягнення спільних цілей, тощо.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти