У початок

ОККО відкрила новий АЗК у Фастові

Мережа АЗК ОККО відкрила новий автозаправний комплекс у Фастові Київської області. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

«Новий автозаправний комплекс мережі ОККО розпочав роботу у Фастові (Київська обл.) за адресою: вул. Козацької Слави, 1А», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Як зазначають в ОККО, у складі АЗК працюють магазин і кафе. В асортименті пального –  бензин А-95 Євро та Pulls Євро, дизельне пальне ДП Євро і ДП Pulls.

«Це вже 32 автозаправний комплекс, який працює під брендом ОККО у Київській області. Ще 37 АЗК мережа має у самому Києві. Усього ж зараз у мережі ОККО функціонує 403 комплекси», – підсумували в компанії.   

Як повідомляв enkorr раніше, за три квартали поточного року мережа ОККО провела внутрішній ребрендинг на 33 АЗК, зовнішній – на 22 АЗК. Як зазначили у компанії, до кінця року планується відкрити кілька нових автозаправних комплексів під брендом ОККО.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти