У початок

OKKO передасть на фронт 25 додаткових Sharks

Мережа АЗК ОККО вже має повний комплект резервних розвідувальних комплексів Shark, які найближчим часом поїдуть до захисників. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.   

Як повідомляв еnkorr раніше, розвідувальні комплекси Shark було придбано в межах спільної ініціативи мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» «Око за око», у рамках якої з кожного літра пального Pulls, проданого на заправках ОККО, 1 грн перераховувалось на потреби ЗСУ.

Її перший етап, під час якого збирали кошти на придбання 25 Sharks, уже завершено. Проте, окрім придбання 25-ти розвідувальних комплексів, компанія також зібрала кошти на купівлю запасних складників, адже на фронті таке озброєння є розходним матеріалом.

«Памʼятаєте, нещодавно ми розповідали, що окрім 25 розвідкомплексів Shark, разом із «Повернись живим» закупили ще й +25 додаткових бортів. Щоб, у разі якщо військові втратять якийсь із безпілотників (так, таке також стається), полювання не припинялося – і вони продовжували слідкувати за ворогом за допомогою запасних», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, раніше вже отримали 10 резервних бортів від Ukrspecsystems, а днями доїхало ще 15.

«І вже сьогодні повна зграя додаткових безпілотників готова прмувати на позиції», – підсумували в ОККО.

Наше видання писало, що наразі триває другий етап проєкту – «Око за око 2. Озброїмо ТрО до зубів», у рамках якого сили ТрО отримали від мережі АЗК ОККО 200 крупнокаліберних кулеметів.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти