У початок

OKKO передала на фронт ще 5 Sharks (фото)

Мережа АЗК ОККО спільно з БФ «Повернись живим» передали для армії ще 5 розвідкомплексів Shark. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у Facebook.

«Передали із «Повернись живим» ще +5 розвідкомплексів «Шарк», – повідомляє ОККО.

Цього разу, як зазначають у компанії, розвідкомплекси отримали 26, 40, 47, 48 і 55 артилерійські бригади. А загалом на передовій уже працюють 19 «акул».

«Решта «акул»-розвідників вже також готуються до скорого полювання – повідомили у прес-службі ОККО.

Як повідомляв еnkorr раніше, розвідувальні комплекси Shark було придбано в межах спільної ініціативи мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» «Око за око», у рамках якої з кожного літра пального Pulls, проданого на заправках ОККО, 1 грн перераховується на потреби ЗСУ.

Її перший етап, під час якого збирали кошти на придбання 25 Sharks, уже завершено. Наразі триває другий – «Око за око 2. Озброїмо ТрО до зубів», у рамках якого сили ТрО отримали від мережі АЗК ОККО 200 крупнокаліберних кулеметів.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти