У початок

ОККО обладнає ще 80 АЗК касами самообслуговування

2024 році мережа АЗК ОККО планує встановити двосторонні каси самообслуговування ще на 80 АЗК. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«ОККО 2024 року планує інвестувати 10 млн грн у встановлення на АЗК мережі двосторонніх кас, які діють за принципом самообслуговування. Такі каси планується встановити ще на 80 АЗК, що допоможе пришвидшити обслуговування клієнтів», – йдеться у прес-релізі мережі.

Нагадаємо, двосторонні каси 2023 року компанія вже протестувала на 21 АЗК у Львові, Києві й Київській області. Оскільки новий сервіс користувався попитом серед клієнтів, прийнято рішення його масштабувати, кажуть в ОККО.

«За допомогою двосторонніх кас можна розрахуватись за пальне, страви і напої з кафе чи товари з магазину (за винятком алкогольно-тютюнової продукції). Діють як банківські, так і паливні картки, талони у разі пального. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу клієнту легко здійснити покупку, крім того, за потреби за цими ж касами може працювати й оператор АЗК», – повідомляє прес-служба ОККО.

Нагадаємо також, що на всіх АЗК мережі для зручності клієнтів працює і сервіс OKKO PAY, за допомогою якого оплатити пальне, їжу з кафе чи товари з магазину можна безпосередньо на колонці. Для цього лише потрібно мати у смартфоні завантажену аплікацію FISHKA.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти