У початок

ОККО долучилася до спільноти «Бізнес без бар'єрів»

Компанія ОККО стала членом спільноти «Бізнес без бар'єрів», у якій більш ніж 30 великих бізнесів різних галузей об’єдналися навколо ініціативи першої леді України Олени Зеленської. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Підписання декларації відбулося на підсумковій зустрічі учасників спільноти під головуванням першої леді, за участю першого віцепрем'єр-міністра – міністра економіки Юлії Свириденко і керівника Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ Оксани Збітнєвої.

Учасники спільноти – рітейл, компанії банківської, енергетичної, транспортної сфери тощо – об’єднали зусилля з метою створення суспільства, де людина – головна цінність. Безбар'єрність має стати частиною стратегії кожної компанії для врахування інтересів усіх людей, переконані у компанії.

Як зазначила PR-керівник компанії Ярослава Полякова, мережа АЗК ОККО фактично вже понад 15 років втілює принципи безбар’єрності на своїх об’єктах. «Ми прагнемо забезпечити комфорт і доступність своїх сервісів для різних категорій клієнтів. У нас передбачено пандуси, широкі вхідні розсувні двері, туалети для людей, що пересуваються на інвалідних візках, промарковані стоянки; для молодих батьків та їхньої малечі – сповивальні столики, столики для годування», – каже вона.

Як зазначають в ОККО, з 2016 року у центральному офісі компанії у Львові працює дитяча кімната, де кожен співробітник офісу за потреби може привести свою дитину і залишити під наглядом компетентного вихователя.

«Інклюзивність, безбар’єрність і психологічна підтримка співробітників – невід’ємна частина корпоративної політики ОККО, наразі ж ми об’єднали зусилля з іншими компаніями, щоб запроваджувати цю культуру на рівні країни», – підсумувала Полякова.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти