У початок

OKKO цього року встановила на своїх АЗК 56 СЕС

Мережа АЗК ОККО 2023 року встановила на своїх автозаправних комплексах 56 сонячних електростанцій. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Підбиваємо сонячно-енергетичні підсумки року. Цього року ми встановили +56 дахових сонячних електростанцій на наших АЗК», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, ще на кількох планується завершити роботи до кінця року.

Такі СЕС уже працюють у Львівській, Івано-Франківській, Київській, Вінницькій, Закарпатській, Тернопільській і Чернівецькій областях. Загалом, кажуть в ОККО, їх уже 122.  

«Сумарно сонячні електростанції цього року виробили 2 млн кВт•год електроенергії й частково покрили потреби АЗК. А ще завдяки цьому ми зменшили навантаження на енергосистему країни», – підсумовують у прес-службі ОККО, додаючи, що 2024 року компанія планує покрити СЕС ще до 70 комплексів. 

Як повідомляв enkorr раніше, станом на початок жовтня у мережі працювало 100 таких СЕС, ще на кількох велися будівельні роботи.

Нагадаємо, загальний обсяг інвестицій, які компанія заклала на будівництво дахових СЕС на 2023 рік, становить приблизно 40 млн грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти