У початок

ОККО 2023 року зібрала понад 215 тонн речей для нужденних

На АЗК ОККО 2023 року зібрали понад 215 тонн речей для вимушених переселенців і малозабезпечених. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Протягом 2023 року клієнти мережі ОККО зібрали 215,7 тонн допомоги (одяг, взуття, постільна білизна). Речі було передано для потреб вимушених переселенців», – йдеться у прес-релізі.

Компанія реалізовує проєкт разом із партнерами – благодійними й громадськими організаціями «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» і «Зелений промінь», які збирають, сортують і розподіляють речі серед тих, хто потребує допомоги.

Як зазначають в ОККО, зібраний одяг отримали нужденні з Луганської, Херсонської й Миколаївської областей, а також центри допомоги і милосердя в Одеській, Київській, Запорізькій і Дніпропетровській областях, які доставляють їх людям, які потребують такої допомоги, на деокуповані території, безпритульним і переселенцям на Львівщині, у містах Жовті Води й П’ятихатки, дітям ВПО у Андріяшівську сільську громаду (Житомирська обл.) тощо.

«Проєкт, який ОККО реалізовує вже 10 років, під час війни набув особливого значення. Дякуємо всім клієнтам за допомогу людям, які зараз цього вкрай потребують», – зазначила керівник департаменту корпоративних комунікацій мережі АЗК ОККО Ярослава Полякова.

Нагадаємо, вживані речі можна залишити у спеціальних контейнерах на 26 АЗК ОККО у 6 містах: Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові й Запоріжжі. Актуальний перелік контейнерів можна знайти на сайті ОККО.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти