У початок

Одеські поліцейські вилучили понад 3 тис. л пального без документів

Одеські поліцейські вилучили з незаконного обігу понад три тисячі літрів дизельного палива сумнівного походження. Про це йдеться у повідомленні поліції області.

«Правоохоронці виявили його у двох мікроавтобусах, які було зупинено на блокпостах на території Пересипського району Одеси. За приблизними підрахунками, загальна вартість вилученого понад 160 тисяч гривень», — повідомляють у поліції. 

Під час перевірки транспортних засобів 43-річного жителя Одеського району та 41-річного жителя Одеси у салоні автівки першого водія охоронці правопорядку виявили дві ємності з дизельним пальним обсягом 2 300 літрів, а у другого – дві ємності з дизелем обсягом 1 000 літрів. Документів на перевезення вантажу водії не мали.

Співробітники відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 склали відносно чоловіків протоколи за ч. 4 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про переміщення пального транспортними засобами, не зазначеними у митних деклараціях при переміщенні пального митною територією України прохідним транзитом або внутрішнім транзитом.

Таке порушення тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 17-ти до 34-х тисяч гривень, з конфіскацією пального і транспортних засобів.

«Адміністративні матеріали поліцейські спрямували в суд, а автомобілі з пальним, вилучені у громадян, передали на зберігання приватному підприємству «КЛЕСТ ЛТД», — зазначили у поліції.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти