У початок

НПЗ Petromidia зменшить виробництво під час ремонтних робіт

Rompetrol Rafinare, компанія-член KMG International Group (Rompetrol), у лютому виконає серію запрограмованих технологічних операцій, щоб підтримувати відповідну операційну діяльність нафтопереробного заводу Petromidia, йдеться на сайті Rompetrol.

Так, приблизно на 10 днів найбільше профільне підприємство в країні скорочуватиме свої виробничі потужності для проведення робіт із заміни й регенерації каталізаторів, видалення коксу та інших специфічних ремонтних робіт.

Після завершення робіт нафтопереробний завод продовжить переробляти на оптимальній виробничій потужності, приблизно 15 тис. тонн сировини, що переробляється щодня, з дотриманням усіх норм охорони праці й охорони навколишнього середовища.

Протягом запланованих робіт компанія продовжуватиме забезпечувати необхідне паливо на румунському ринку. Паливо, вироблене на нафтопереробному заводі Petromidia, в основному призначене для внутрішнього ринку, але воно також підтримує експорт у такі країни, як Республіка Молдова, Грузія й Болгарія.

Нафтопереробний завод Petromidia є одним із найсучасніших у Чорноморському регіоні й становить приблизно 40% нафтопереробних потужностей Румунії. Об’єкт «Неводарі» має стабільний потік сировини завдяки постачанню казахстанської сирої нафти, яке здійснюється за підтримки «КазМунайГазу», національної нафтогазової компанії Казахстану.

За перші 9 місяців 2022 року нафтопереробний завод Petromidia Năvodari переробив понад 3,8 млн тонн сировини, досягнувши виробництва приблизно 1 млн тонн бензину і 1,97 млн тонн дизельного й реактивного пального A1. Також у третьому кварталі минулого року ступінь завантаженості переробних потужностей був на максимальному рівні 100%, загалом перероблено 1,5 млн тонн сировини.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти