У початок

Незапланований ремонт на ключовому підрозділі НПЗ Miro триватиме місяць – Bloomberg

Німецький нафтопереробний завод (НПЗ) Міrо, другий за величиною нафтопереробний завод країни, заявив, що незаплановане технічне обслуговування одного з трьох його агрегатів триватиме близько чотирьох тижнів. Про це повідомляє Bloomberg.

Нафтопереробний завод збільшив пропускну здатність двох інших установок з переробки сирої нафти, йдеться у відповіді електронною поштою на запитання, поставлені виданням. Він відмовився коментувати перебої з постачанням споживачам.

Згідно з повідомленням прес-служби НПЗ, 25 грудня через технічну несправність у печі було виведено з ладу виробничу установку.

«Маючи контракти із чотирма компаніями-акціонерами, згідно з ними ми не публікуємо жодних деталей щодо потужностей, кількості продукції чи інших деталей з антимонопольних причин, — пояснили на заводі. – Реалізація продукції, виробленої на нашому НПЗ, виняткова відповідальність наших акціонерів».

Акціонерами нафтопереробного заводу, згідно з інформацією, оприлюдненою на веб-сайті компанії, є Shell Plc, Exxon Mobil Corp. і Phillips 66. Частка, яка належала ПАТ «роснєфть», перебуває під контролем уряду Німеччини.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти