У початок

Наразі не працює 41 ГРС у семи регіонах України – ОГТСУ

Через бойові дії станом на сьогодні, 23 березня, з 1 395 газорозподільних станцій (ГРС) зупиненими лишаються 41 ГРС у семи регіонах України. Про це повідомляє Оператор газотранспортної системи України (ОГТСУ) на своєму офіційному сайті.

Згідно з повідомленням, наразі складна ситуація на Луганщині. Так, 22 березня на вимогу облгазу було зупинено роботу ГРС «Попасна» через чисельні пошкодження газорозподільних мереж після сильного обстрілу міста. На ГРС «Сєверодонецьк» виникла пожежа після потрапляння снаряду. Ніхто зі співробітників не постраждав, наслідки усунуто власними силами, об’єкт лишається в роботі.

«Попри складні умови роботи, ОГТСУ зберігає повний операційний і технологічний контроль над роботою української ГТС. Сьогодні компанія працює в координації з операторами газорозподільних мереж, щоб після ремонту обласних і міських мереж оперативно відновлювати газопостачання населених пунктів. А також — з регіональними операторами електричних мереж для забезпечення живлення об’єктів ГТС», – йдеться у повідомленні.

 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти