У початок

Нафта здорожчала після зниження до мінімумів за три місяці

Ціни на нафту еталонних марок зростають у п'ятницю.

Аналітики TD Securities вважають, що це може бути технічним коригуванням після того, як днем ​​раніше котирування впали до мінімумів за останніх три місяці.

Вересневі ф'ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures на 8:15 за київським часом здорожчали на $0,85 (на 0,9%) — до $99,95 за барель. У четвер їхня ціна опустилася на $0,47 (на 0,5%) і склала на закриття $99,1 за барель, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Котирування ф'ючерсів на сорт WTI на серпень на електронних торгах на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) вранці підвищуються на $0,48 (на 0,5%) — до $96,26 за барель. За підсумками попередньої сесії їхня ціна зменшилася на $0,52 (на 0,5%), завершивши день на позначці $95,78 за барель.

З початку поточного тижня ціна на WTI впала приблизно на 9%, на Brent – ​​на 7%, зазначає MarketWatch.

«Побоювання щодо нестійкого попиту починають переважати над побоюваннями щодо постачання, і це чинить тиск на ринки ф'ючерсів на енергоносії цього тижня», — вважає редактор Sevens Report Research Тайлер Річі.

Ф'ючерси на нафту «дешевшають, оскільки приходить усвідомлення того, що США, ймовірно, вже перебувають у рецесії», заявив старший ринковий аналітик DTN Трой Вінсент.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти