У початок

Нафта дешевшає на даних про запаси в США, Brent торгується за $104,5 за барель

Ціни на нафту знижуються у середу, учасники ринку оцінюють дані про зміну запасів палива у Сполучених Штатах минулого тижня.

Червневі ф'ючерси на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures на 17:37 за київським часом знижуються на $0,50 (0,48%) – до $104,49 за барель.

Вартість ф'ючерсу на WTI на червень на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) зменшилася на цей час на $0,88 (0,87%) – до $100,82 за барель.

Як стало відомо зі звіту Міненерго США, комерційні запаси нафти у Штатах минулого тижня зросли на 691 тис. барелів. Експерти, опитані агентством Bloomberg, не очікували зміни рівня запасів.

Тим часом резерви бензину в країні скоротилися на 1,57 млн барелів, дистилятів – на 1,45 млн барелів. Експерти очікували збільшення запасів бензину на 1 млн барелів і зниження запасів дистилятів на 1 млн барелів.

Як повідомлялося, вранці в середу «газпром» призупинив постачання газу в Болгарію й Польщу, оскільки до кінця дня у вівторок компанія не отримала платежів за постачання газу у квітні в рублях.

«Побоювання ринку ЄС і глобальних ринків природного газу полягають у тому, чи росія рухатиметься шляхом подальшої ескалації, припинивши постачання в інші європейські країни», – зазначив аналітик ING Уоррен Паттерсон.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти