У початок

«Надєжда» у I кварталі сплатила 303 млн грн податків

Група компаній «Надєжда», до складу якої входить мережа АЗС BVS, у січні-березні 2024 року сплатила понад 303 млн грн податків до державних, місцевих бюджетів і фондів, повідомляється на сайті компанії.

Там уточнили, що з цієї суми на ПДВ та акциз, сплачені під час митного оформлення товарів, припало 177 млн грн.

Тим часом відрахування до бюджету й державних фондів від операційної діяльності групи (ПДВ, ЄСВ, ПДФО та ін.) становлять близько 90 млн грн, що відповідає 1,49 грн з кожного проданого літра, додали в компанії.

Нагадаємо, за I квартал минулого року відрахування групи «Надєжда» до бюджету й державних фондів від операційної діяльності групи (ПДВ, ЄСВ, ПДФО та ін.) становили близько 80 млн грн, що відповідало 1,31 грн з кожного проданого літра.

Раніше Консалтингова група «А-95» провела дослідження рівня сплати операційних податків 2023 року найбільшими автозаправними мережами України у розрахунку на один літр реалізованого пального. З його результатами можна ознайомитися за посиланням.

Довідка enkorr

«Надєжда» — полтавська група компаній, що управляє мережею BVS більш ніж із 80 АЗС (зокрема монопаливних АГЗП) у десяти областях. Група компаній – один із найбільших гуртових трейдерів скрапленим газом.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти