У початок

На Житомирщині запрацював десятий в області АЗК UPG

У селі Глибочиці Житомирській області відкрито десятий автозаправний комплекс UPG. Про це повідомляється на сайті компанії.

«Наша мережа поповнилася ще одним новозбудованим об’єктом, який відкрив свої двері для відвідувачів у с. Глибочиця під Житомиром, на трасі Київ-Чоп. Його розміщено дзеркально до комплексу, який запрацював тут у березні. Обидва АЗК – це продумані мультифункціональні локації, які мають усе, щоб задовольнити максимум потреб українців у дорозі: від заправки пальним стандарту Євро-5 до смачних і ситних обідів, як вдома», – йдеться у повідомленні.

Окрім восьми класичних паливно-роздавальних колонок, АЗК обладнано ще й двома швидкісними для заправки вантажівок. Окремо розташовано газовий модуль і станцію для зарядження одразу шести електрокарів. Також передбачено станцію AdBlue.

На новому об’єкті працює магазин супутніх товарів і сучасний ресторан VIVO café. Його літнє меню також передбачає морозиво власного виробництва під брендом ice U, сезонні десерти й прохолодні напої.

На АЗК є парковка на 70 автомобілів, 22 з яких – великогабаритні вантажівки.

У компанії зазначають, що відкритий комплекс – це ще й 56 нових робочих місць.

З нагоди його відкриття на гостей чекають приємні бонуси й миттєві подарунки. Протягом місяця можна буде заправлятися зі знижкою: за кожен літр бензину або ДП – 1 грн, а за кожен літр газу – 50 коп.. Для цього потрібно долучитися до бонусної програми UPGgood, кажуть у прес-службі мережі АЗК.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти