У початок

На Запоріжжі судитимуть власника мережі АЗС, який допомагав окупантам

Перед судом постане власник мережі автозаправних станцій, який на тимчасово захопленій території Запорізької області постачав російським загарбникам паливно-мастильні матеріали. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Встановлено, що власник мережі АЗС, який є кінцевим бенефіціаром групи компаній на території України, на тимчасово захопленій території Запорізької області співпрацював із ворогом і забезпечував функціонування там автозаправних станцій.

Бізнесмен звернувся до російських загарбників і запропонував їм послуги з постачання пально-мастильних матеріалів. Він налагодив закупівлю бензину й дизельного пального з тимчасово окупованого Криму. Закуплене пальне підозрюваний перевозив у Мелітополь і продавав.

Для документування протиправної діяльності на території Вінницької, Черкаської областей, а також у Вінниці, Запоріжжі, Черкасах і Львові було одночасно проведено 15 обшуків, за результатами яких виявлено речові докази злочинної діяльності, зокрема системні блоки персональних комп’ютерів, ноутбуки, мобільні телефони, грошові кошти на суму понад 89 тис. грн, 37 тис. доларів і 4 тис. євро, чорнові записи, документи фінансово-господарської діяльності, а також резервуари із паливом на нафтобазі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти