У початок

На Рівненщині громадський транспорт заправлятимуть на окремих АЗС – голова ОВА

Тепер у Рівному й області громадський транспорт заправлятимуть на спеціально визначених для цього АЗС, а жителів регіону регулярно інформуватимуть про наявність пального на заправках мереж. Про це під час брифінгу повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації (РОВА) Віталій Коваль.

З його слів, в області вживається усіх потрібних заходів для того, щоб зменшити дефіцит на АЗС і забезпечити пальним усі галузі. Передовсім повністю забезпечено критичну інфраструктуру: всі «Швидкі», автомобілі ДСНС, патрульної поліції та «Рівнегазу» й обленерго «працюють і працюватимуть з пальним».

«Ми також на постійному зв’язку з мережами АЗС області, відпрацьовуємо логістичні сценарії для того, щоб зменшити дефіцит і наситити ринок пальним, – повідомив Віталій Коваль. – Для зручності жителів області ОВА вводить дворазове щоденне інформування про наявність пального: о 9-ій годині і 18-00 ми будемо публікувати перелік АЗС, а їх у нас в області 128, на яких можна буде заправитись. І кожен житель області розумітиме, на якій АЗС і яким видом пального він може заправити автомобіль найближче до свого місцеперебування».

Голова Рівненської ОВА також повідомив, що для уникнення додаткових черг у місті Рівному й Рівненській області буде запроваджено змогу заправляти громадський транспорт на окремо виділених АЗС.

«Цю інформацію буде доведено до перевізників через управління інфраструктури і транспорту ОВА», – сказав він, зазначивши, що моніторингова робота дотримання на АЗС законодавства триватиме, а в робочі групи, які її проводять, входять представники держпроспоживслужби, нацполіції й СБУ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти