У початок

На Одещині припинили діяльність двох пересувних автозаправок – поліція

В Одеській області виявлено два автомобілі, обладнані мобільним автозаправним комплексом. Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області на своєму телеграм-каналі.

«Ми продовжуємо виявляти мобільні автозаправні комплекси без дозвільних документів.

Учора, під час несення служби, на одній з дорожніх станцій патрульної поліції інспектори зупинили автомобіль Volkswagen. Оглянувши транспортний засіб, поліцейські виявили в багажному відділенні резервуари з паливно-мастильними матеріалами, заправний пістолет і вимірювальний лічильник», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також повідомляють, що під час патрулювання Новомиколаївської дороги патрульні побачили, як громадянин з мобільного автозаправного комплексу, вбудованого в автомобіль Mercedes, заправляв пальним автомобіль МАН.

«Інспектори провели поверхневий огляд транспортного засобу й виявили два баки з пальним і обладнання для заправки автомобілів», – пише прес-служба патрульної поліції Одещини.

Як зазначається, в обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин справи, адже в діях громадян вбачаються ознаки правопорушення за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) ККУ.

Як писав раніше enkorr, у Києві припинено діяльність 5 незаконних автозаправних станцій, які продавали пальне без ліцензій.

Видання писало і про те, що у Вараському районі Рівненської області поліцейські викрили нелегальну АЗС й вилучили 4 тонни пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти