У початок

На місці Glusco вже працює 79 станцій U.GO

За 10 місяців замість АЗС Glusco по всій Україні, окрім окупованих територій, запрацювало вже 79 автозаправних комплексів U.GO. Про це повідомляє Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) на своєму сайті.

«З вересня 2022-го по червень поточного року управитель арештованими активами мережі АЗС «Глуско» забезпечив відновлення роботи 79 автозаправних комплексів на території України. Наразі станції функціонують під брендом U.GО, зокрема на території прифронтових і деокупованих регіонів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в АРМА, щоб зберігати арештоване майно й відновити роботу такої кількості автозаправних станцій, управитель витратив понад 41 млн грн. Водночас у квітні цього року в Держбюджет України перераховано перші надходження від управління активом.

Як повідомлялося раніше, в травні 2022 року уряд на пропозицію АРМА погодив передачу в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» низки арештованих активів автозаправного бізнесу в Україні.

Йдеться про 230 АЗС і об’єктів нерухомості, які належать 31 юридичній особі, зокрема «Глуско» й дочірнім компаніям. В управління також передано корпоративні права усіх зазначених юросіб.

У червні минулого року між АРМА й управителем було укладено договори управління.

На початку цього року «Нафтогаз Ойл Трейдинг» відкрив першу автозаправну станцію у звільненому від окупації Херсоні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти