У початок

На Миколаївщині викрили мережу збуту контрафактного пального (відео)

Правоохоронці викрили розгалужену мережу автозаправних станцій, яка торгувала контрафактним пальним на території Миколаївської області. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Загалом припинено діяльність восьми АЗС, половина з яких були нелегальними й не мали ліцензії на торгівлю підакцизними товарами.

«Заправні станції протягом 2022-2023 років продавали пальне невідповідної якості без дозвільної документації. Відповідно вони не сплачували податків і обов’язкових платежів до державних і комунальних установ», – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків на АЗС працівники ДБР вилучили 100 тонн пального орієнтовною вартістю мільйони гривень і документацію, що підтверджує протиправну діяльність. Походження пального встановлюється.

Невідкладні слідчі дії тривають. Наразі перевіряють причетність до схеми працівників головного управління Державної податкової служби Миколаївській області.

Після експертизи вилучене пальне, у разі можливості використання його Збройними силами України, буде передано військовим.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти