У початок

На Львівщині викрито підпільне виробництво бензину (фото)

На Львівщині було викрито підпільне виробництво бензину, який надалі реалізовувався в мережі місцевих АЗС. Про це повідомляє прес-служба Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Згідно з повідомленням, детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області викрили осіб, які виготовляли й поширювали фальсифіковане пальне у регіоні.

«Незаконне виробництво і продаж пально-мастильних матеріалів організував директор двох підприємств, житель Стрийського району. Разом зі спільником він виготовляв нафтопродукти на потужностях однієї з компаній. Готову продукцію продавали на підконтрольних АЗС», — повідомили у БЕБ.

Попередньо встановлено, що у такий спосіб було виготовлено понад 22 тис. л бензину сумнівної якості.

Під час обшуків детективи відібрали зразки пального й вилучили контрафактні нафтопродукти вартістю понад 1 млн грн. За результатами експертизи пальне не відповідає технічному регламенту й вимогам ДСТУ.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України, триває.

Як раніше повідомляв enkorr, директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн у своїй публікації «Місто сліпих левів» звернув увагу на засилля нелегальних точок продажу пального у Львові.

«Нагадаю, що це не просто небезпечно й елементарно абсурдно зовні, це прямі втрати ваших бюджетів! З кожного легально проданого літра у казну місцевих громад йде понад 2 грн. Відповідно коли нелегально – то не йде», — наголошував він.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти