У початок

На Львівщині викрили зловмисників, які вкрали з нафтопровода ДП на понад 100 тис. грн

У Львівській області поліцейські повідомили про підозру зловмиснику, який незаконно викачав з нафтопровода дизельного пального на суму понад 100 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці поліції Львівської області у мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів поліції Львівщини спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури встановили, що 51-річний житель одного із сіл Самбірського району, попередньо змовившись зі спільником, незаконно врізався у магістральний нафтопровід, який проходить у лісовому масиві неподалік села, викачав дизельного пального на загальну суму майже 109 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка, скоєна  за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання й мародерство передбачено максимальне покарання. Тож чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти