У початок

На Львівщині відкрили нове родовище газу

На території Львівської області відкрили нове газове родовище для збільшення видобутку газу. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації (ЛОДА), пише сайт LIGA.Бізнес.

«Пам'ятаєте вчорашні звуки, схожі на вибухи, через які багато хто на Львівщині не спав пів ночі? Офіційно: у Львівській області відкрили нове газове родовище! Далі тільки нарощуватимемо видобуток! Слава Україні!» – повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації (ЛОВА) Максим Козицький.

Так, у ніч проти 1 квітня під час повітряної тривоги у соцмережах мешканців Львова й області стала поширюватися інформація про звуки, схожі на вибухи. Як з'ясувалося, ці звуки було викликано роботою одного з підприємств газодобувної галузі.

За словами Козицького, в одному з населених пунктів області працівники газовидобувної вежі здійснили контрольований викид суміжних газів.

«Під час скидання було чутно звук, схожий на вибух. Також сталося часткове загоряння. Ці події співпали з повідомленням про повітряну тривогу», – розповів Козицький.

Як відомо, востаннє на Львівщині відкривали нове газове родовище у травні 2018 року, у селі Городківці Дрогобицького району.

Запаси цього родовища, виходячи з проведених пошуково-розвідувальних робіт і сейсмічних досліджень, оцінювалися в 1 млрд кубометрів.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти