У початок

Міжнародні колеги посилюють підтримку Оператора ГТС України (ОГТСУ)

Відповідно до технологічних потреб ОГТСУ допомогу запропонували надати 15 операторів з 13 країн: з Польщі, Литви, Словаччини, Бельгії, Болгарії, Чехії, Німеччини, Іспанії, Франції, Греції, Угорщини, Італії, Великобританії. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ОГТСУ.

«Перші вантажі вже прибули в Україну – центратори для збірки труб під зварювання від бельгійського оператора Fluxys і гуманітарні товари (каремати, спальники тощо) від німецького оператора ONTRAS», – повідомляє прес-служба Оператора ГТС.

Також, сказано у повідомленні, до ОГТСУ вже доставлено 6 тонн зварювальних електродів від болгарських колег Bulgartransgaz EAD. Ці електроди необхідні для проведення зварювальних робіт під час ремонтів магістральних трубопроводів. Наразі вони – вкрай дефіцитний ресурс, який майже неможливо придбати на українському ринку.

«З німецьким оператором OGЕ (Open Grird Europe) погоджено схему екстреної доставки спеціального обладнання і ремонтних комплектів для безвогневої врізки й підключення байпасів у разі пошкоджень, які потребують відповідного обладнання», – йдеться у повідомленні.

До відправлення формуються вантажі ще від шести операторів ГТС, зазначають у компанії.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти