У початок

Місто Лисичанськ знову з газом

Місто Лисичанськ, що на Донеччині, яке в ніч з вівторка на середу, 16 березня, залишилося без газопостачання через пошкодження обстрілом розподільних мереж, знову з газом. Про це повідомляє Оператор газотранспортної системи України (ОГТСУ) на своєму офіційному сайті.

«Проведені ремонти пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів ділянок газорозподільних мереж дозволили відновити транспортування газу до міста. Фахівці Оператора ГТС України продовжують роботи з відновлення транспортування газу на інших ГРС в Донецькій області, що були відключені через військові дії», – сказано у повідомленні.

Так, співробітники Боярського ЛВУМГ забезпечили резервне джерело живлення для ГРС «Скибин» (Броварський р-н) і ГРС-5 (Київ). Вийти на ремонт газопроводу-відводу до ГРС «Залісся» неможливо через активні бойові дії у цьому районі Київщини.

Наразі, повідомляється на сайті, відключеними через бойові дії залишаються 42 ГРС з 1 395-ти. Для ліквідації наслідків обстрілів співробітники ОГТСУ вимушені чекати припинення бойових дій.

Довідка enkorr

Оператор ГТС України продовжує забезпечувати транспортування газу українським споживачам і компаніям: за минулу добу, 16 березня, магістральними газогонами було спрямовано 95,1 млн куб. м газу для потреб України.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти