У початок

Імпорт СПГ Японією у квітні впав на 19%

Японія, найбільший у світі імпортер скрапленого природного газу, повідомила про зниження імпорту СПГ у квітні порівняно з тим же місяцем торік. 

Згідно з попередніми даними, опублікованими Міністерством фінансів країни, імпорт СПГ в Японію впав у квітні на 18,7% в річному обчисленні, до приблизно 4,53 млн тонн.

Імпорт СПГ упав і порівняно з 5,72 млн тонн у попередньому місяці, що також відзначає падіння порівняно з попереднім роком.

У квітні порівняно з аналогічним періодом минулого року скоротився й імпорт в Японію вугілля для виробництва електроенергії. 

Згідно з даними, імпорт вугілля впав на 10,8%, до 7,28 млн тонн, і Японія заплатила близько $2,06 млрд за цей імпорт, що на 10,4% більше порівняно з минулим роком.

2022 року Японія була найбільшим у світі імпортером СПГ, обігнавши Китай, але обидві країни отримали менше обсягів порівняно з роком раніше.

За січень-квітень Японія імпортувала близько 23,47 млн тонн СПГ. Китай ще не опублікував офіційних даних щодо імпорту СПГ у квітні.

Країна імпортувала 16,43 млн тонн СПГ протягом першого кварталу цього року, приблизно на 2,51 млн тонн СПГ менше, ніж Японія за перші три місяці цього року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти