У початок

MOL Romania розширює мережу АЗС 14 новими станціями

MOL Romania завершила інвестиційний проєкт з відкриття 14 нових станцій технічного обслуговування на кількох магістралях, пише видання Petrolplaza

Нові об’єкти обладнано таким чином, щоб задовольнити сучасні потреби в мобільності, тож там пропонують різноманітний асортимент продуктів і послуг. На додаток до палива, що продається під брендом MOL EVO, більшість станцій пропонує змогу заправки скрапленим газом і пункти зарядки для електромобілів.

«Завершення цього проєкту протягом одного року – ще один успіх, який ще раз підтверджує досвід, професіоналізм і відданість команд MOL Romania своїй справі. Ми надзвичайно пишаємося тим, що нам вдалося вкластися в узгоджені терміни, пропонуючи всім клієнтам нову подорож. MOL Romania – надійний партнер, який продовжить інвестувати в розвиток інфраструктурних проєктів у Румунії», — сказала Камелія Ене, генеральний директор і голова MOL в Румунії.

Водії також зможуть знайти продукцію Fresh Corner і широкий асортимент продовольчих і непродовольчих товарів у торгових точках автомагістралей.

Після завершення цього проєкту MOL Romania має загальну мережу роздрібної торгівлі паливом із 259 станцій технічного обслуговування по всій країні й 41 станції MOL Plugee із 96 електричними зарядними пунктами.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти