У початок

Мінінфраструктури збільшить кількість пунктів пропуску на кордоні з Румунією

Міністерство інфраструктури до початку серпня планує частково відкрити два пункти пропуску на кордоні з Румунією: «Дяківці» й «Красноїльськ». Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм у Facebook.

При цьому повноцінна їхня робота, з його слів, очікується до кінця осені.

«До кінця осені плануємо відкрити два повноцінних вантажних пункти пропуску: «Дяківці» і «Красноїльськ». Обидва планується запустити у режимі 24 на 7 для всіх видів транспортних засобів. Утім, чекати закінчення осені, поки завершаться всі роботи з підготовки пунктів пропуску, не будемо. Найближчими тижнями буде запроваджено тимчасові заходи, які мають суттєво розвантажити наявні транспортні потоки», – наголосив він.

Так, «Красноїльськ» запрацює для легкового і порожніх вантажних транспортних засобів уже під кінець липня – на початку серпня. «Дяківці» запрацюють для імпорту пального, а також для легкового і порожніх вантажних транспортних засобів до початку серпня.

«Крім того, на пункті пропуску «Порубне» до кінця тижня буде звільнено дипломатичні смуги для проїзду транспортних засобів із пальним. А за два тижні буде узгоджено план із розширення пункту пропуску шляхом облаштування чотирьох додаткових смуг для вантажного транспорту», — зазначив Найєм.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти