У початок

Міненерго США відхилило початкові заявки на поповнення запасів нафти

Зі слів представника DOE (Department of Energy), Міністерство енергетики США відхилило першу партію заявок нафтових компаній на поповнення невеликої кількості нафти до національних запасів сирої нафти в лютому. Про це повідомляє Reuters.

Минулого місяця Міненерго країни заявило, що придбає до 3 млн барелів для постачання до Стратегічного нафтового резерву в лютому, що стало першою закупівлею після торішнього рекордного випуску на рівні 180 млн барелів для приборкання цін у США.

«Після перегляду початкової заявки Міністерство енергетики не буде вибирати нагороди для лютневого періоду доставки», — сказав прес-секретар у заяві, надісланій електронною поштою.

«Міністерство енергетики відбиратиме лише пропозиції, які відповідають необхідним специфікаціям сирої нафти і мають ціну, вигідну для платників податків», — сказав речник.

Президент Джо Байден наприкінці березня оголосив про продаж 180 млн барелів для боротьби зі зростанням цін на бензин після повномасштабного лютневого вторгнення в Україну росії, найбільшого у світі експортера викопного палива.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти