У початок

Мережа VST вимушено підняла цінник на ДП (оновлено)

11 жовтня компанія VST збільшила ціни на дизельне пальне на 6 грн, до 60 грн/л. Про це повідомляється на сайті компанії.

Згідно з повідомленням, таке рішення було прийнято у зв’язку з блокуванням митницею товару на кордоні.

Також компанія зазначила, що надала всі необхідні документи, але пальне, з одного боку, не оформлюють, а з іншого – не відмовляють в його оформленні.

«Розумний підхід має перемогти. Тим більше, є позитивний досвід співпраці всіх стейкхолдерів із подолання паливної кризи на початку війни. Злагоджена робота в інтересах українців – спільна мета і нашої мережі, й інших гравців ринку, і органів державної влади», — йдеться у повідомленні компанії.

Слід зазначити, що на вихідних (13-16 жовтня) мережа знизила вартість дизпального на 2 грн/л, до 58 грн/л.

Одеська мережа VST налічує 92 АЗС, які розташовано в 9-ти регіонах країни. Найбільшу їх кількість розміщено в Одеській, Дніпропетровській і Київській областях.

Як повідомляв enkorr, загалом із 5 по 12 жовтня кількість розмитнених бензовозів зменшилася на 22% порівняно з позаминулим тижнем. Це пов’язано з призупиненням розмитнення палива з молдавського й болгарського напрямків через додаткові перевірки походження палива і чергами як на північному, так і на південному кордонах країни.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти