У початок

Мережа АГЗС Rodnik відновлює свою програму лояльності

Харківська мережа АГЗС Rodnik повідомила про відновлення своєї програми лояльності. Про це компанія написала на своїй сторінці у Facebook.

«Починаємо поступове відновлення програми лояльності. Попри всі перепони, нам вдалося зберегти статуси у програмі лояльності: Standard, Business, Premium. І наразі вже доступна часткова оплата бонусами! Ви можете використовувати до 5000 бонусів (еквівалент 50 грн) при кожному візиті на АГЗС», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, повний доступ до бонусного рахунку й оновлення накопичень відбувається згідно зі статусами у процесі відновлення. Й радять своїм клієнтам використовувати мобільний додаток RODNIK для моніторингу актуальних цін щодня або дивитися ціни й адреси працюючих АГЗС на сайті компанії у розділі «Водіям – Мапа мережі» чи в соціальних мережах.

«Завдяки вимушеному призупиненню роботи програми лояльності нам разом із вами вже вдалося допомогти нашим ЗСУ, територіальній обороні й волонтерам на загальну суму понад 5 млн грн, і ми не плануємо на цьому зупинятися», – кажуть у мережі АГЗС.

Довідка enkorr

Компанію Rodnik було засновано 2002 року в Харкові. Того ж року в місті Змієві Харківської області було відкрито першу автогазозаправну станцію Rodnik. Відтоді компанія побудувала і реконструювала 13 АГЗС в місті й області, а також відкрила газонаповнювальну станцію в Харкові.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти