У початок

MANGO стала власником 9 АЗС EXTRA

Також є російською мовою

Мережа АЗК MANGO (група Unimex) поповнилася вісьмома АЗС на Донеччині й однією станцією в Київському регіоні. Про це enkorr повідомили в компанії.

Зокрема, нові АЗС у Донецькій області з'явилися за адресами:

Волноваха, вул. Центральна, б. 6-а;

Маріуполь, вул Мамина-Сибіряка, 2;

Покровськ, вул. Добропільська, p. ПМС-135;

Мирноград, вул. Центральна, 77;

Мирноград, вул. Пугачова, 1-в;

Красноармійський р-н, с. Шевченко, вул. Лугова, 2;

Костянтинівка, вул. Ангеліної П., б. 1-г;

Дружківка, вул. Соборна, 1-д.

Відзначимо, раніше в Донецькому регіоні мережа MANGO не була присутня.

Ще одну станцію було відкрито в Києво-Святошинському районі, Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 2-а.

«На цей час вирішуються деякі технічні питання. Наступний етап – ребрендинг станцій», – відзначив співрозмовник видання.

Він також розповів, що всі ці АЗС раніше працювали під брендом EXTRA і належали компанії «Донбас-Трейд-Оіл». Усі ліцензії на ТОВ «Манго Груп» було переоформлено 21 грудня 2020 р..

Таким чином, після придбання мережа АЗК MANGO збільшилася до 51 станції в Запорізькій, Житомирській, Вінницькій, Львівській, Київській, Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській і Донецькій областях.

Як повідомляв enkorr, улітку 2020 р. MANGO викупила три станції, які працювали під брендом SKY («Трейд Коммодіті») в Дніпропетровській області, й відкрила на них автоматичні контейнерні АЗС (АКАЗС).

Також раніше повідомлялося, що група UNIMEX, якій належить мережа MANGO, в рамках партнерської програми з мережею Glusco перебрендувала три комплекси другої мережі ULTRA, яка належить їй.

Довідка enkorr

До складу Unimex входять компанії «Манго Груп» (дрібногуртова і роздрібна реалізація) і ТОВ «Елемент Нафта» (гуртовий постачальник нафтопродуктів кінцевим споживачам). Група об'єднує понад 60 АЗС у дев'яти областях України під брендами Ultra і MANGO. З січня 2019 року Unimex спільно з Wexler Group почали керувати мережею Glusco, що нараховує близько 130 АЗС.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти