У початок

Lufthansa введе збір від €1 до €72 за використання альтернативного палива

Національний авіаперевізник Німеччини Lufthansa почне стягувати з пасажирів збір від €1 до €72 для покриття витрат на альтернативне паливо. Про це повідомили у прес-службі авіакомпанії.

Остаточну суму екологічного збору можна буде дізнатися під час бронювання квитків авіакомпаній групи Lufthansa.

Надбавка за екологічні витрати стягуватиметься при вильоті з 27 країн Європейського Союзу, Великобританії, Норвегії й Швейцарії. Плату буде включено у вартість усіх квитків, куплених після 26 червня 2024 року та з вильотом з 1 січня 2025 року.

Lufthansa багато років підтримує глобальні дослідження в галузі клімату й погоди. Проте найближчими роками авіакомпанії не зможуть самостійно покривати додаткові витрати, що постійно зростають, пов'язані з виконанням нормативних вимог.

Частину видатків на 2025 рік авіакомпанія планує покрити шляхом нової надбавки. Кошти буде спрямовано на додаткові витрати, пов'язані з дотриманням екологічних норм. До них належать обов'язкове змішування екологічного авіаційного палива в пропорції 2% для рейсів із країн ЄС з 1 січня 2025 року, зміни в системі торгівлі викидами ЄС та інші екологічні витрати, наприклад, компенсація викидів і скорочення викидів для міжнародної авіації.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти