У початок

«Кворум» відновив роботу ще однієї станції на Миколаївщині (фото)

Відновлено роботу автозаправного комплексу на трасі в напрямку Херсона, зруйнованого російськими військами. Про це компанія повідомляє на своєму телеграм-каналі.

Як повідомили enkorr у компанії, цю АЗС, яка запрацювала з 10 квітня, розташовано в селі Миколаївському Вітовського району Миколаївської області – на автошляху М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ км 164+430-164+564.

«Наразі фахівці з відділу супутніх товарів провадять перемовини з постачальниками, щоб наповнити цю АЗС усією гамою супутніх товарів, до яких звикли наші клієнти, – каже заступник директора компанії з роздрібної торгівлі нафтопродуктами Андрій Ключник, – а фахівці технічного відділу працюють над відновленням і запуском газового модуля. До Великодня обіцяють упоратися з цим завданням».

Як повідомив А.Ключник, автозаправних станцій, які на цю мить перебувають на окупованих ворогом територіях, мережа не має, хоч відновлено ще не всі. Так, у Херсоні є 2 АЗС мережі «Кворум», та якщо станцію, розташовану на вулиці Фонтанній, 15-А, вже відновили й 24 лютого відкрили для обслуговування клієнтів, АЗК, що розташований на проспекті Ушакова, 2-А, який російськими військами було повністю розграбовано, тільки чекає на відновлення.

«Найпершою ми відновили станцію в Снігурівці на Миколаївщині, – додає Андрій Ключник, – тож вона запрацювала ще в середині грудня минулого року».

Як зазначають у мережі, в місті Миколаєві уже 3 АЗС «Кворум» працюють в цілодобовому режимі. Четверту на такий графік обслуговування буде переведено найближчим часом.

У компанії також повідомляють, що по всій мережі АЗС «Кворум» уже з'являється в продажу бензин А-92. Наразі бензин А-95 коштує 44,28 грн/л, А-92 – 42,98 грн/л, дизпальним можна заправити авто за 44,98 грн/л, автогазом – за 21,48 грн/л.  
 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти