У початок

«Кворум» не має доступу до п’яти своїх АЗС

Наразі постраждало 5 станцій з 23-х мережі АЗС «Кворум». Про це enkorr повідомили у компанії.

«Уже можна сказати, що станом на сьогодні з наших 23-х заправних станцій постраждало 5. Усі їх розташовано на півдні України. Причому три з них повністю зруйновано ворогом, а 2 наразі на окупованих територіях, тож ми не маємо до них доступу й не знаємо, у якому вони стані», – зазначили в мережі.

Співрозмовник enkorr додав, що в разі зі зруйнованими – там, де це виявилося можливим, – спеціальними службами було проведено оцінювання збитків. Враховуючи, що компанія також втратила нафтобазу в Миколаєві, йдеться про мільйонні збитки.

Як раніше писав enkorr, від війни постраждало 18 АЗС мережі Prime: три з них опинилися на тимчасово окупованій російськими загарбниками території, ще 7 знищено їхніми бомбами й відновленню не підлягають, ще три наразі ремонтують. 

Нагадаємо, що за даними Консалтингової групи «А-95», кількість автозаправних станцій в Україні з початку війни зменшилася втричі.

«За нашими оцінками, працює третина від загальної кількості АЗС, це приблизно 2,5 тис. станцій, до війни було 7,5 тис.. Безумовно, основною причиною є нестача пального. Споживання знизилося також утричі порівняно з довоєнним рівнем», – зазначив директор «А-95» Сергій Куюн.

 

 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти