У початок

Концентрат аналітики щодо ринку на LPG Ukraine online!

Також є російською мовою

Учасникам онлайн-конференції LPG Ukraine 16 грудня буде представлено низку доповідей з глибокою аналітикою ринків скрапленого та стисненого газу.

Ґрунтовну доповідь щодо українського ринку LPG готує модератор конференції Артем Куюн. «Практично всі «мережевики» відзначають падіння продажів автогазу в 2020 р., навіть у сезон. Проте постачання на ринок продовжують рости. Ми спробуємо з'ясувати, хто ж збільшив прокачування в цьому непростому році», – анонсує аналітик.

Крім того, в його презентації планується огляд джерел постачань, їх ціновий аналіз за 2019-2020 рр., а також аналіз маржі в різних сегментах ринку.

До LPG Ukraine підключаться експерти всесвітньо відомої компанії IHS Markit. Аналітик вашингтонського офісу Кіфер Дуглас представить доповідь про тенденції глобального ринку LPG. В огляді IHS Markit – зміна торгових потоків скрапленого газу в світі, розвиток інфраструктури для імпорту й експорту ресурсу, цінові тренди Північно-Західної Європи і Середземномор'я. Особливий інтерес представляють тенденції споживання СВГ в Європі, адже в 2020 р. вартість скрапленого газу кілька разів опинялася вище бензину, що не могло не позначитися на зміні попиту з боку нафтохімії.

Причини і темпи стрибка споживання CNG в Європі – тема Олександра Ватажишина. Керівник «Укравтогазу» в своїй доповіді наведе різні кейси з розвитку стисненого метану в різних країнах.

Як повідомлялося раніше, доповідь про розвиток автогазу в різних країнах зробить Тревор Морган, керівник фірми Menecon Consulting, великого підрядника світової асоціації скрапленого газу (WLPGA).

Нагадаємо, конференції Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і семінар «Бітум: постачання і технології» буде проведено у веб-форматі 15-17 грудня 2020 р.. Кожен із заходів проходитиме в окремий день:

15 грудня – «Бітум: постачання і технології 2020»,

16 грудня – LPG Ukraine 2020 року,

17 грудня – Petroleum Ukraine 2020.

Усі конференції відбудуться на платформі Zoom. Реєстрацію відкрито на сайті «Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти