У початок

KLO збільшила парк бензовозів у 2,5 раза

Щоб налагодити систему постачання і збільшити кількість пального в Києві й області, мережа АЗС KLO розширила автопарк до 65 бензовозів й 17 газовозів. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«До 24 лютого наш автопарк спеціалізованої техніки нараховував 26 бензовозів і 16 газовозів. Їх використовували тільки для перевезення пального від нафтобази до АЗК. А більшість обсягів нафтопродуктів доставлялось залізницею. Щоб налагодити систему постачання і збільшити кількість пального в Києві й області, ми розширили наш автопарк до 65 бензовозів й 17 газовозів, що відповідають усім євростандартам і перевозять по 28 тис. л пального за один раз», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, нині кожен бензовоз робить величезний шлях з Європи в Україну, який у середньому займає від 6 до 9 днів. Тому водночас було також збільшено штат водіїв. «Тепер кожен бензовоз має складний логістичний маршрут, тому всі автомобілі укомплектовані трьома професійними водіями», – кажуть у прес-службі.

До кінця 2022 року у KLO планують збільшити автопарк до 122 одиниць спеціалізованої техніки, сказано у повідомленні.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти