У початок

KLO запустила нові смачні фішки

Мережа АЗК KLO запровадила низку нововведень у харчовій сфері заправних станцій. Про це enkorr повідомили у прес-службі KLO.

Зокрема відвідувачам усіх АЗК запропоноване нове меню, до якого тепер входить подвійний хот-дог зі збільшеною булкою й двома сосисками. Також значно розширено асортимент соусів. Окрім класичних кетчупу, гірчиці та майонезу, у меню додалися соуси вишневий барбекю, бургерний, кисло-солодкий, сирний, Mayo Sriracha, часниковий та Sriracha super-hot chili. Стандартна страва включає в себе три будь-які соуси на вибір.

Зауважимо, що хот-дог лишається найпопулярнішою стравою в українських мережах АЗК. KLO – перша українська мережа, що суттєво розширила пропозицію соусів. Цей досвід давно та широко використовується, зокрема у Польщі.

Крім того, мережа розпочала продаж розливного пива й ігристого вина на своїй станції у Києві за адресою пр. Бажана, 1д.

На заправці пропонується розливне пиво київського крафтового заводу Varvar, а також просекко італійського виробника LePianore.

Об’єкт на Бажана, 1д – один із найдавніших у мережі KLO. Станція зазнала корінної реконструкції 2019 року, збільшивши більше ніж удвічі свою площу, заправний фронт і будівлю магазину з кафе. 2023 р. тут почав роботу повноцінний ресторан. Проєктом також передбачено відкриття капсульного готелю на 2 поверсі будівлі заправки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти