У початок

KLO розпочала відбудову АЗК на Броварському проспекті (фото)

Після завершення необхідних процедур, оціночних процесів, слідчих дій і впевненості у безпеці будівництва, розпочато роботи з відновлення АЗК KLO на Броварському проспекті у Києві.

Про це йдеться у повідомлені прес-служби мережі.

Як зазначається, 9 липня комплекс було повністю знищено жахливою пожежею.

«Внаслідок знищення приміщення АЗК і прилеглої офісної будівлі понад 70 співробітників різних компаній тимчасово залишилися без змоги повноцінно працювати, отримувати звичний дохід і повною мірою забезпечувати нагальні потреби. А держава недоотримає частину податків. Тому відбудова комплексу — важлива й пріоритетна задача», — заявили у компанії.

Там також зазначили, що дотримання стандартів безпеки для KLO — не пусті слова.

«Це підтверджено висновками з трагедії на Броварському. Там своєчасно спрацювала автоматична система пожежогасіння, пожежні гідранти були в належному стані, а води вистачило для ліквідації пожежі.  Шляхи евакуації на АЗК дозволили працівникам і клієнтам своєчасно покинути місце. У KLO регулярно проводяться навчання з пожежної безпеки для співробітників», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв enkorr, 18 липня правоохоронці оголосили підозру водію автомобіля, що спричинив пожежу на автозаправній станції KLO в столиці.

Нагадаємо, 9 липня у Дніпровському районі Києва на одній з АЗС спалахнула пожежа. З'ясувалося, що причиною її виникнення був удар легкового автомобіля в заправну колонку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти