У початок

KLO попереджає про шахрайство з талонами

Через українські маркет-плейси реалізовують талони на пальне, до яких мережа АЗС KLO не має жодного відношення, як і до продажу талонів в електронному вигляді. Про це йдеться у повідомленні прес-служби мережі, оприлюдненому на офіційній сторінці компанії на Facebook.  

«Останнім часом ми все частіше стикаємось із підозрою перепродажу талонів на пальне шляхом розміщення певними громадянами оголошень на українських маркет-плейсах (зокрема OLX, іnstagram, telegram-каналах). Звертаємо вашу увагу на те, що подібні дії мають ознаки незаконної господарської діяльності й шахрайства», – сказано у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі, нині можлива реалізація талонів на пальне здійснюється на підставі укладених відповідних угод на придбання пального з підприємствами, установами й організаціями. Отримати пальне на АЗК можливо тільки за талонами в паперовому вигляді з водяними знаками, штрих-кодуванням, кольоровими волокнами і захисною фольгованою смужкою. Продаж талонів в електронному вигляді не здійснюється.

Тож у компанії закликають клієнтів бути обачними у виборі джерел придбання пального і використовувати лише офіційні можливості підприємств, які здійснюють діяльність під брендом «KLO», попереджаючи, що компанія KLO не несе відповідальності за відсутність можливості отримання пального за талонами, отриманими не офіційно.

Щоб не стати жертвою обману і не втратити гроші, у KLO радять купувати талони винятково офіційно за такими адресами:

  • м. Бровари, вул. Київська, 227;
  • м. Яготин, вул. Незалежності, 162;
  • м. Житомир, вул. Параджанова, 55;
  • м. Переяслав-Хмельницький, вул. Червоноармійська, 31.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти